Affärsidè

Vår affärsidé är att tillhandahålla de mest populära och fina produkterna inom möbelbranschen från olika länder, naturligtvis till betydligt förmånligare priser som ofta ligger i nivå med de länder som möblerna importeras ifrån.

Fittjabasar ska vara det självklara valet när det gäller möbler och heminredning för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden och alltid leverera ett positivt bemötande.

Vision

Fittjabasar tar reda på vad kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och prisvärda inredningslösningar. Vi ska erbjuda den bästa totalupplevelsen i heminredningsbranschen – från kundens första kontakt till dess att varorna förgyller deras liv hemma. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna. Fittjabasar är det spännande alternativet som kunderna vill komma tillbaka till.

Värderingar

Värderingarna representerar den gemensamma professionalitet som Fittjabasar står för. Genom att varje dag omsätta värderingarna i praktisk handling kan Fittjabasar medarbetare ge sitt bidrag till att Mio motsvarar eller överträffar kundens förväntningar.

Våra värderingar sammanfattas i orden:

  • Personligt
  • Kvalitet
  • Stilsäkert
  • Affärsmässigt